ONDERAANNEMERS GEZOCHT Bouwen en verbouwen Twizzi.
Plaats gratis je opdracht. Bouwen en verbouwen Renovatie. WIJ ZOEKEN DIVERSE ONDERAANNEMERS VOOR ONZE PROJECTEN. DRINGEND GEZOCHT AANNEMERS DIE COMPLETE RENOVATIE WERKEN KUNNEN UITVOEREN.; WERVEN LIGGEN VERSPREID OVER GANS VLAAMS LAND GEDEELTE. DOSSIERS BEZORGEN WIJ OP AANVRAAG. Geplaatst op 22 maart 2012. Architect Vlaams Brabant in onderaanneming
Jobs in de bouwsector Vacatures België Koopjeskrant.be.
Ik ben op zoek naar gemotiveerde bouwvakker. Gezocht: Dakwerkers Metsers Bekisters Betonarbeider Stellingbouwers Op zoek naar een vaste job in de bouw. Ervaren onderaannemer op zelfstandige basis. Wij zijn op zoek naar ervaren onderaannemers all round. bv: Bezettingswerken Schilder/behangwerken Gyprocwerken Laminaat/houten vloeren Vloeren/tegelen Sloop/afbraakwerk. jori meubelen aalst
Onderaannemers gezocht Vochten Elektriciteit en Domotica.
Home Archief Onderaannemers gezocht. Terug naar het overzicht. Elektriciteit Vochten NV zoekt onderaannemers. We zijn nog steeds op zoek naar onderaannemers. We zoeken onderaannemers voor het leggen van de leidingen, plaatsen van stopcontacten, verlichting, elektrisch bord kortom alles wat nodig is in de villabouw.
Vacatures Tuinonderneming, tuinen, tuinaanleg, zwemvijvers Dieter Castelein.
Vacatures: teamleden gezocht, ben jij de geknipte persoon? Specialisatie: totaalprojecten, zwemvijvers. Tuinarchitectuur, totaalconcepten in tuinaanleg en omgevingswerken. Exclusieve showtuin en showroom. 15 medewerkers in vast dienstverband. Sterk groeiende jonge dynamische mortex onderneming. Ontwerpen en calculatie van totaalprojecten. Je coördineert het volledige calculatieproces binnen ons bedrijf.
Overname installatiebedrijf verwarming sanitair, kopen, verkopen, Bouw, Installatiebedrijven, Oost-Vlaanderen.
Klanten zijn voor bijna 100% particulieren. Slechts sporadisch wordt gewerkt voor professionelen of als onderaannemer. De activiteit werd opgestart in 1994 en momenteel zijn 7 personen actief in het bedrijf.: 2 zaakvoerders en 5 arbeiders. Er wordt een omzet gerealiseerd van ca 12, mln EUR. Duurzaam Ontmossen van Daken
Werk in Onderaanneming jobs in België Careerjet.be.
Werkvoorbereider civiele bouw M/V. Continu Carriere Antwerpen. Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie en utiliteitsbouw wanneer een project na offertestadium opdracht. effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op je bent.
Gezocht: 20.000 bouwvakkers Economie Geld HLN.
Gezocht: 20.000 bouwvakkers. 17 januari 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Economie Wie wil bouwen, moet geduld hebben. En veel, want wachttijden van een jaar of langer zijn geen uitzondering. Reden: het grote personeelstekort in de bouwsector. De economie leeft op, en dus wordt er meer gebouwd. Maar dan heb je metsers, schrijnwerkers, loodgieters, elektriciens en dakwerkers nodig. En daar zijn er volgens de Confederatie Bouw 20.000 van te kort. Daarnaast” zoeken bouwfirma’s’ ook steeds vaker naar hoger opgeleid technisch personeel, zoals ingenieurs, projectleiders of calculatoren, zegt Frederik Bronkaerts van de Confederatie. Een” huis bouwen gebeurt niet alleen meer op de werf, maar ook achter de computer. Maar het onderwijs hinkt wat dat betreft achterop. Onze bedrijven merken al enkele jaren een toenemende schaarste aan hoogopgeleiden. De jobs die vrijkomen als ingenieur, werf en projectleider, technisch tekenaar of bouwkundig inspecteur raken maar voor de helft ingevuld.” Het nijpende tekort aan arbeiders en technisch personeel kan voor vertragingen zorgen in de huizenbouw. Wij” noteren tot 15% meer bestellingen dan een jaar geleden, zegt Frank Van Meenen van Hyboma NV uit Kortemark. Onze” zes eigen metsersploegen werken op 24 werven tegelijk. Steeds vaker moeten we beroep doen op onderaannemers.
Jobs Hens nv.
Hens nv is steeds op zoek naar enthousiaste collegas om het team te versterken. Hieronder vindt je een overzicht van al onze openstaande vacatures. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Neem dan snel contact met ons op via het sollicitatieformulier bij de job omschrijving.
Bouwbedrijf Vandersmissen.
Hiernaast kunnen wij vertouwen op ons eigen ervaren en hoog geschoold personeel en op een brede waaier aan betrouwbare onderaannemers om een correcte uitvoering van uw project te garanderen. Wij kiezen ervoor om onze uitgebreide ervaring in de bouwsector en onze uiterst vooruitziende aanpak te combineren in samenwerking met een gedreven focus op kwaliteit en duurzaamheid. Hiervoor wenden wij klassieke en innovatieve materialen en technieken aan waar deze hun nut kunnen bewijzen. Dit laat ons toe om tot de realisatie van een bouwwerk te komen dat milieuvriendelijk en energie-efficiënt is zonder de duurzaamheid en kwalitatieve afwerking in het gedrang te brengen. Projectleider Junior Senior. Ambitieuze Junior of ervaren Senior Projectleider gezocht.
T-Palm Artikel Dobbit.
De rest wordt gerealiseerd door enkele vaste en gespecialiseerde onderaannemers die het plaatje volledig maken.” V an familiebedrijf naar holding en opnieuw familiebedrijf. Eind jaren 80 stapte oprichter Toussaint Palm uit de onderneming en ging hij genieten van een welverdiende rust.
Zelfstandige jobs gezocht zoeken naar zelfstandig werk.
Wij zijn een bedrijf dat zich commercieel bezig houdt met het verkopen van overzetdaken en voorzetgevels.eternit. Nu hebben wij nog een hele boel werven die in uitvoering moeten gaan waarvoor wij nog op zoek zijn naar enkele onderaannemers die deze voor ons gaan plaatsen.
Bouwopdrachten bouwmatch.be.
Dringend gezocht Plaatser laminaat Perfect kunnen afwerken details regio: Limburg ref.nr: 8304 gecreëerd: 20-03-19 2106u.: Hoi, wij wonen in regio Gent en hebben klein renovatie werk te realiseren. Uitvoereng April/mei 2019. Deel 1 dubbel hellend dak van het huis ve.